Merkkoopjes.com

De winkel met scherp geprijsde artikelen

Disclaimer

Disclaimer voor merkkoopjes.com
Weno bv , hierna te noemen Weno, verleent u hierbij toegang tot merkkoopjes.com en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Weno behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Weno spant zich in om de inhoud van merkkoopjes.com zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op merkkoopjes.com aangeboden artikelen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze artikelen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Weno.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op merkkoopjes.com geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Weno.Voor op merkkoopjes.com opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Weno nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

De foto’s op deze site zijn geplaatst om een indruk te krijgen van de aangeboden artikelen. In werkelijkheid kunnen kleuren en vormen van het artikel afwijken. Aan de getoonde foto’s kunnen geen rechten worden ontleend.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Weno.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Weno, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Nieuwsbrief

Blijf altijd up-to-date met onze nieuwste aanbiedingen en locaties.

Vragen?

info@merkkoopjes.com

06-12 22 49 73
ma t/m vrij 09.00 - 17.00 uur

iDeal
PostNL DHL